L
  • No products in the cart.

LAVATRICE HISENSE WFQY8014EVJM

/ /

LAVATRICE HISENSE WFQY8014EVJM

1 stok

55,000 L

WFQY8014EVJM
Rrobat gjithmonë të freskëta të garantuara

Pastrimi i kazanit

Me veçorinë Drum Clean, mund ta pastroni kazanin me më shumë ujë, në temperatura më të larta dhe shpejtësi të rrotullimit të kazanit për të siguruar performancë vërtet të shkëlqyer të larjes. Mbajtja e lavatriçes tuaj në gjendjen më të mirë dhe rrobat tuaja gjithmonë të freskëta.

KODI: KOD0000000071

1 stok

Compare

Përshkrim

MARKAHISENSE
ModeliWFQY8014EVJM
Klasi i energjisëB
Kapaciteti8kg
Rrotullimi maksimal (rpm) 1400rpm
Emetimet e zërit gjatë ciklit të rrotullimit në dB(A) janë 1 pW56 dB(A)
Volumi i tamburit (kazanit)54 L
Klasi i energjisëA+++
Dimensionet (LxWxH)66 × 89 × 58 cm
Programet15
Pesha neto (kg) 61.8 kg

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.